Mi smo

Mi smo

Nadatheatre

                    Nadatheatre je osnovan 2013. godine. Osnovni cilj našeg kreativnog delovanja je produkcija umetničkog sadržaja  za decu i mlade. Počeli smo sa pozorišnom produkcijom, a sad smo svoje polje delovanja proširili na audio-vizuelnu produkciju. Stvaramo  televizijski I radijski sadržaj, a naš tim se brine i o  izradi lutaka, scenografije, komponovanja, montaže… Okupljamo oko sebe vrsne i iskusne saradnike, glumce, reditelje… da bi poboljšali svoj kvalitet i putem raznovrsnosti predstavili najbolje od sebe… Posebnu zahvalnost dugujemo stvaraocima koji aktivno sa nama učestvuju u stvaranju i kreaciji sadržaja.

Kreativni tim

Sanela Milošević

                    Kao osnivač Nadatheatre spremna sam da iskoristim svaku priliku da razvijem projekte posvećene odraslima ili deci i mladima. Mogu napraviti nešto iz ničega i to je moj poseban talent. Tokom proteklih 20 godina animirala sam lutke, snimala TV emisije, radio drame, nastupala na Bijenalu (Venecija), New York-u (La MaMa teatar)… obišla puno festivala za decu… 

Pogledajte neke od mojih prethodnih radova i ako želite, možete učestvovati u novim projektima ili napraviti nove od starih!

Kornel Papišta

                    Rođen 1977. godine, profesionalni muzičar tubista. Diplomirao i magistrirao u Novom Sadu. Zaposlen u Beogradskoj filharmoniji. Ima vise CD izdanja za sobom.

Pored muzike, bavi se još i audio-video produkcijom, fotografijom, 3D modelovanjem, vizualizacijom i animacijom, razvojem kompjuterskih igara i web stranica.